Opinie o Kancelarii Adwokackiej

Adrianna
09.03.2020

Pracownicy w tej kancelarii znają się na prawie jak nikt inny i to widać już na pierwszy rzut oka. Polecam.

 

 

Ania
25.01.2020

Moja sprawa rozwodowa przebiegła błyskawicznie. A to dzięki kancelarii adwokata Ryszarda Czwarnoga. Polecam.

 

 

Użytkownik niezalogowany
07.01.2020

Godny polecenia.Przygotowuje do sprawy, wiem jak mam się zachować przed Sądem, nie byłam zestresowana.Wyrok był po mojej myśli.

 

 

Dariusz
17.11.2019

Obsługa prawna na wysokim poziomie. Moja sprawa karna została szybko przeprowadzona.

 

 

Dominika
03.09.2019

Jestem zadowolona z jakości usług, jakie świadczy ta kancelaria. Widać, że znają się na tym co robią. Polecam.

 

 

Krzysztof Wiśniewski
26.07.2019

Adwokat z doświadczeniem. Przegraną sprawę w Garwolinie wygrał w Sądzie Okręgowym. Sprawa była ponownie rozpatrywana. Dzięki zaangażowaniu, doświadczeniu i wiedzy mecenasa zostałem uniewinniony. Zawsze gotowy do udzielenia informacji. Kontaktowy. Wart pobranego wynagrodzenia. Szczerze polecam.

 

 

Tomek
17.07.2019

Świetna kancelaria adwokacka. Pracownicy są bardzo rzetelni i terminowi. Polecam serdecznie.

 

 

Anna L
05.07.2019

Po czterech latach mec. zakończył moją sprawę rozwodową w Elblągu. Na początku byłam bez szans. Mąż powiedział ,ze mnie zniszczy i zabierze dzieci. Chciał rozwodu z mojej winy, synowie z nim, i alimenty dla niego. Miał dziewięciu świadków z Elbląga. Opinia psychologów nie była dla mnie zbyt dobra bo nie dawałam mu dzieci wtedy gdy mu się zachciało. Dzięki dużemu doświadczeniu adwokata sprawa zakończyła się bez orzekaniu o winie, dzieci ze mną i alimenty od ojca . Sąd nie wyznaczył kontaktów ojca z dziećmi. Dla mnie wielka wygrana . Dziękuję i polecam.

 

 

D z Łosic
10.03.2019

Świetny adwokat. Wygrałem sprawę rozwodową na pierwszej sprawie mimo , ze żona zbuntowała córkę i chciała z mojej winy. Jest dobry. Dużo rozmawia przed sprawą. Polecam.

 

 

Mariusz
09.01.2019

Adwokat z dużym doświadczeniem. W sprawie karnej wybronił mnie od bezpodstawnych zarzutów kradzieży złośliwie zgłoszonych przez byłego pracodawcę. Był skuteczny.Potrafi słuchać .Polecam z czystym sumieniem.

 

 

Aneta G
28.12.2018

Dzięki adwokatowi mój synek jest ze mną. Ojciec chciał zabrać dziecko za granicę, gdzie przedtem mieszkaliśmy zanim uciekłam do Polski. Po jego stronie były przepisy międzynarodowe. Wszyscy mówili, ze to beznadziejne. Jednak syn jest zemną w Polsce. Polecam mecenasa.

 

 

Marzena
15.03.2018

Szczerze polecam usługi mecenasa. Kompetentny, rzeczowy i zaangażowany w prowadzoną sprawę. To samo można powiedziec o pracownikach kancelarii. Współpraca z nimi to przyjemnośc.

 

 

Ewa
28.12.2017

Doświadczony z werwą, bardzo komunikatywny. Doskonale przygotowany .Skuteczny i agresywny.Męczy świadków przeciwnika . Zawsze wie o co ich pytać. Dobrze ,że mi polecono Mecenasa. Nie zwiodłam się. Ja również polecam.

 

 

E Krasnodębska
06.11.2017

Profesjonalne podejście, 100% zaangażowania i skuteczność w działaniu. Polecam usługi świadczone przez kancelarię.

 

 

Wiesław Cieciera
02.11.2017

Chciałbym wyrazić pełną uznania opinię na temat kompetencji i profesjonalnej obsługi kancelarii pana mecenasa Ryszarda Czwarnoga. Po trzyletniej batalii rozwodowej pan mecenas doprowadził do spektakularnego zwycięstwa.Pomimo iż jestem ojcem, dzięki zangażowaniu pana mecenasa uzyskałem opiekę nad moimi synami oraz alimenty. Wszystko dzięki pełnemu zangażowaniu w sprawę nie tylko pana mecenasa ale całej kancelarii. Mogę z czystym sumieniem polecić każdemu tą kancelarię. W sądzie pan mecenas czuje się jak ryba w wodzie, świetnie punktuje przeciwnika a ogromne doświadczenie które posiada przekłada się na skuteczność na sali sądowej. Chciałbym bardzo podziękować Panu Ryszardowi a także Pani Monice oraz Panu Rafałowi za pomoc i pełen profesjonalizm.

 

 

Andrzej O
17.09.2017

Mecenasowi zleciłem dwie sprawy ubezpieczeniowe związane z uszkodzeniem samochodów.Obydwie wygrał. Andrzej o.

 

 

Krzysztof Zając
12.04.2017

Bardzo dobry Prawnik, profesjonalny w każdym calu. Polecam wszystkim, którzy szukają fachowej pomocy prawnej. Dziękuję Panie Mecenasie za pełne zaangażowanie.

 

 

Karol Królikowski
11.02.2017

Jestem bardzo zadowolony z tego Pana. Wygrał sprawę o alimenty. Jej adwokat czepiał się wszystkiego. Chciał bardzo dużo. Mecenas go wypunktował i uzyskał najniższe , tak jak chciałem. Warto korzystać z pomocy takich ludzi!

 

 

KOZIKOWSKA
01.02.2017

Rekomendujemy usługi mecenasa Ryszarda Czwarnoga jako wysoko profesjonalne i skuteczne. Mecenas prowadził nasze sprawy z zkresu Prawa Pracy z pełnym przekonaniem o rzetelności i wiedzy w zakresie prowadzonej sprawie możemy zarekomendować usługi tej Kancelarii. Powiedzenie potoczne mówi,że do Sądu idzie się po WYROK a nie SPRAWIEDLIWOSć , my otrzymaliśmy SPRAWIEDLIWY WYROK dzięki między innymi rzetelnemu adwokatowi , którego praca dała wymierny i zasłużony rezultat. POLECAMY TĄ KANCELARIĘ.

 

 

Wiesław z Garwolina
24.01.2017

Byłem oskarżony o spowodowanie wypadku drogowego na pasach i spowodowanie poważnych poważnych skutków. Mecenas doprowadził do warunkowego umorzenia sprawy.Jest dobry.Polecam w takich sprawach.

 

 

Małgorzata
22.11.2016

Pan Ryszrd jest doskonałym adwokatem , mogłabym sie pokusić nawet o stwierdzenie , że najlepszym w Siedlcach oraz okolicy jesli chodzi o sprawy karne. Szczerze polecam usługi mecenasa Ryszarda Czwarnoga. Jest Świetnym kompetentnym prawnikiem , profesjonalista w każdym calu , o bardzo dużej wiedzy prawniczej . Wysoka kultura osobista i prawdziwe zainteresowanie problemem klienta i sposobem jego rozwiązania . Pan Mecenas należy do tych nielicznych Adwokatów , którzy oddzwaniają do klienta i pozostają z nim w kontakcie , poświęcają mu optymalną ilość czasu. POLECAM z pełną odpowiedzialnością !!! Małgorzata

 

 

Użytkownik niezalogowany
21.11.2016

Szczerze polecam usługi Kancelarii. Mecenas Ryszard Czwarnog prowadził moją sprawę przed Sądem Rejonowym w Siedlcach. Sprawa toczyła się z powództwa cywilnego i dotyczyła naruszenia dóbr osobistych. Dzięki jego zaangażowaniu oraz doskonałemu przygotowaniu do sprawy zakończyła się moja wygraną. Poświęcił mi bardzo dużo uwagi, do wszystkiego podszedł bardzo odpowiedzialnie. Podczas rozprawy nie dał szans pełnomocnikowi strony przeciwnej. Niezwykle ciepły i wyrozumiały człowiek, dzięki któremu udało mi się stawić czoła wielu nieprzyjemnościom. W swojej kancelarii stworzył przyjazną atmosferę a jego współpracownicy reprezentują najwyższy poziom kompetencji.

 

 

Katarzyna
17.11.2016

Polecam usługi kancelarii mecenasa Ryszarda Czwarnoga. Rzetelny, kompetentny, zawsze doskonale przygotowany. Oskarżona byłam w sprawie karnej o napisanie , na jednej z witryn internetowych, komentarza o rzekomo obraźliwej treści.Po kilku rozprawach zostałam uniewinniona. Fachowe podejście mecenasa, szacunek do wykonywanego zawodu, wielka kultura osobista i wiara w człowieka sprawiły, że udało się przejść przez tą gehennę i uwieńczyć ją sukcesem. Wspaniały nie tylko jako mecenas, ale również jako człowiek, życzliwy, zainteresowany, pomocny i uśmiechnięty, z ogromną mądrością życiową. W kancelarii atmosfera jak u przyjaciół na kawie, reszta ,,załogi" nie odbiega od ,,głównego dowodzącego", zawsze był czas na rozmowę i rozwianie jakichkolwiek wątpliwości, służą radą, pomocą, nawet wtedy kiedy grafik bardzo jest napięty. Zdecydowanie POLECAM.

 

 

R
26.10.2016

Polecam usługi tej kancelarii. Przez kilka lat z zaangażowaniem mec Czwarnog prowadził moje skomplikowane sprawy. Zawsze przygotowany, sumienny, z łatwością poruszał się wśród prawnych przepisów. Wielki plus za współpracowników - za ich pracowitość, zaangażowanie, lojalność. Dziękuję

 

 

Leszek Skup
14.10.2016

POLECAM PANA MECENASA W 100% I BARDZO DZIĘKUJE Jest bardzo solidny, zaangażowany i skuteczny. Jestem zadowolony. Pan Mecenas Czwarnog w sądzie apelacyjnym obronił korzystny dla mnie wyrok, który uzyskał przed sądem okręgowym w Siedlcach. ZUS zabrał mi rentę, a teraz dzięki Panu Czwarnogowi została mi przywrócona. ZUS musi mi wypłacić zaległości i wyrównanie wstecz. Jest to kilkanaście tyś. zł.

 

 

Andrzej W
26.09.2016

Jestem zachwycony reprezentacją w sprawie karnej. Doskonale przygotowany i solidny.Po dwóch latach toczącej się sprawy zmieniłem adwokata. Za sprawą mecenasa nastąpił zwrot w sprawie na moją korzyść,mimo dwóch obrońców po przeciwnej stronie. Jest godny polecenia. Andrzej W

 

 

Michał Ł.
22.06.2016

Do Mecenasa Czwarnoga trafiłem w czerwcu 2014r. gdy dostałem pozew rozwodowy od żony. Numer telefonu polecił mi znajomy. Pan Ryszard wykazał się ogromnym zaangażowaniem w moją sprawę i dołożył wszelkich starań aby zakończyć ją tylko i wyłącznie powodzeniem. Jest człowiekiem posiadającym gruntowną wiedzą prawniczą. To osoba mająca powołanie, która rzeczywiście przepada za swoją pracą. Rzetelnie przygotował się do sprawy. Skrupulatnie, z pasją i opanowaniem realizował swoje obowiązki. Potrafi podejść przeciwnika i być zawsze o krok przed nim. Swojego rywala, Mecenasa Ryszarda Kryńskiego rozłożył na łopatki. Żona wnosiła o rozwód bez orzekania o winie, a Mecenas Czwarnog nie zostawił na nich suchej nitki. Na sali rozpraw czuje się jak ryba w wodzie. Z wyniku rozprawy jestem zadowolony, ponieważ nie mogła zakończyć się inaczej niż sukcesem. Pan Mecenas Ryszard Czwarnog jest osobą godną polecenia! Michał Ł.

 

 

Edward G.
30.05.2016

Bylem klientem Pana mec w dwoch tematycznie roznych sprawach ktoryh mec Czwarnog sie podjal i oczywiscie zakonczyl pelnym sukcesm Pragne zaznaczyc ze dwie kancelarie nie chcialy sie podjac tematu twierdzac ze temat jest trudny i zbyt skomplikowany co tym przypieczetowalo moja opinie o bardzo wysokim profesjonalizmie i komptencji mecenasa co sie rowniez przeklada na wspolpracujaca z mecenasem pania adwokat Monike ktora pod nieobecnosc mecenasa zawsze godnie go zastepuje,dlatego goraco polecam oddanie swoich spraw wymagajacych interwencji prawnej w rece kancelarii mec Czwarnoga! Z powazaniem Edward.G.

 

 

Katarzyna
22.02.2016

Do mecenasa trafiłam po długim przeszukiwaniu listy adwokatów w internecie i zapoznaniu się z opiniami o nich.Mimo obaw trafiłam dobrze.Przygotował mnie do rozprawy tak, że nie byłam zestresowana na sali.Wytłumaczył mi wszystko. Sam też by dobrze przygotowany To co o nim piszą w opiniach jest prawdą. Jest dobry w swoim fachu. Z wyniku sprawy jestem zadowolona.Polecam. Katarzyna

 

 

K M
17.09.2015

Pan Mecenas Ryszard Czwarnog prowadził moją sprawę z ZUS. Jestem pod wrażeniem jego zaangażowania i profesjonalizmu, łatwość z jaką poruszą się w gąszczu często absurdalnych i wykluczających się przepisów budzi mój szczery podziw-tym bardziej że wygrał sprawę i to z ZUS-em-a nie znam zbyt wielu adwokatów którym się ta sztuka udała. Jedno mogę stwierdzić Pan Mecenas jest wart swojego ( umiarkowanego) honorarium. K M

 

 

Użytkownik niezalogowany
16.09.2015

8 września Sąd Okręgowy w Siedlcach utrzymał Wyrok Sądu Rejonowego. Zostałam uniewinniona w sprawie karnej w której zarzucono mi spowodowanie obrażeń u radnej gminy.Było ponad dwudziestu świadków.Wielu z nich zeznawało nieprawdę. Adwokat wyłapał wszystkie niezgodności i fałsze. Znał akta i był solidnie przygotowany. Nie przepuścił ,żadnego szczegółu , był zacięty. Jedni mi go polecali a inni prze3strzegali ponieważ podobno znał się konkubentem radnej. Teraz wiem,że to nieprawda a jeśli to prawda jest uczciwym adwokatem. Polecam go w sprawach karnych. Nie szkoda pieniędzy.

 

 

P.R
13.09.2015

Adwokata Czwarnoga znałem od dawna jest myśliwym tak jak ja. Kiedy żona złożyła pozew o rozwód i groziła mi wszystkim czym można a jest osobą znaną w Ł. byłem załamany. Jej pełnomocnikiem był radca prawny, którego zatrudniałem w swojej firmie. Załamałem się, zwłaszcza, że nie jestem typem wojownika. Sprawa była w Lublinie. Żona chciała wszystko, nie dostała nic , a rozprawa skończyła się na pierwszym terminie. Jest kompetentny, rzetelny w tym spryciarz i nie drogi. Polecam ! P.R

 

 

R.Ch.
27.04.2015

Zostałem oskarżony o posłużenie się sfałszowanymi dokumentami.Sprawa była dla mnie bardzo prestiżowa ponieważ w swojej społeczności jestem osobą publiczną. Bardzo szybko chciałem zakończyć sprawę lecz mecenas powiedział, że sprawę trzeba wygrać a nie szybko skończyć. Rozegrał ją taktycznie.Zostałem uniewinniony. Jest dobry. Polecam go wszystkim, którzy mają sprawy karne.Zawsze ma czas a za każde spotkanie w czasie trwania sprawy przed sądem tj przez ponad dwa lata, niezależnie od czasu spotkania nie pobiera wynagrodzenia za tzw. porady. R.Ch.

 

 

Użytkownik niezalogowany
20.01.2015

/tku , że może być to możliwe. Dziękuję .Polecam zwłaszcza w sprawach karnych.

 

 

Użytkownik niezalogowany
20.12.2014

Doskonale przygotowany do każdej sprawy dzięki czemu wygrywa też te trudne. Zawsze znajduje czas na rozmowę i doradztwo. Polecam

 

 

Użytkownik niezalogowany
10.12.2014

Rzetelny, kompetenty, przygotowany do sprawy, znający się na swojej pracy. Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Polecam i pozdrawiam

 

 

R.J
17.07.2014

Sprawę moją ,która miała być sądzona w Siedlcach została przeniesiona do Warszawy, mimo to mecenas nie wycofał się, za co jestem mu wdzięczny. Sprawa została zakończona po mojej myśli.Miał zawsze czas dla mnie . Zawsze słuchał mnie cierpliwie. Nie spieszył się.Za spotkania - porady w czasie toczącej się sprawy nigdy nie płaciłem. R.J

 

 

Użytkownik niezalogowany
14.06.2014

Adwokat prowadził już kilka spraw mojej rodziny.Często korzystaliśmy z jego pomocy i porad.Były zawsze trafne i skuteczne. Aktualnie prowadzi sprawę rozwodową. Moja żona ta zajadła nauczycielka a jej mecenas nie lepsza.Jak na razie to mecenas robi z nimi chce. Pytaniami tak omotał świadków zgłoszonych przez żonę, że zeznali na moją korzyść ha.ha.ha! Polecam go jako specjalistę od spraw rodzinnych zwłaszcza rozwodów.Jest dobry!

 

 

Tadeusz U.
05.06.2014

Pan Mecenas Ryszard Czwarnog prowadził moją sprawę, w której koledzy z Koła Łowieckiego oskarżyli mnie o kłusownictwo - strzeliłem sarnę rogacza: miałem aktualny odstrzał oraz dokonałem wpisu do książki polowań przed rozpoczęciem polowania, a także wpisałem do odstrzał pozyskanego rogacza - zapomniałem dokonać wpisu o pozyskaniu w/w sztuki do książki polowań - wpisu dokonałem po dwóch dniach i zaczęło się trwające przeszło dwa lata ciąganie mnie po sądach, najpierw łowieckich, później karnych (dwie instancje). Gdyby nie wiedza i kompetencje Pana Mecenasa Ryszarda Czwarnoga, który od początku bronił mnie przed sądami zarówno koleżeńskim - tj. sądami łowieckimi, jak i karnymi - nie poradził bym sam z bezpodstawnym i mijającym się z prawdą moim oskarżeniem. Dziękuję raz jeszcze Panu Mecenasowi Ryszardowi za rzetelną i fachową pomoc prawną okazaną w mojej sprawie. Wszystkim, a szczególnie Kolegom Myśliwym polecam Pana Adwokata Ryszarda Czwarnoga. - Tadeusz U. podlaskie

 

 

Użytkownik niezalogowany
06.05.2014

Adwokat Ryszard Czwarnog prowadził moją sprawę myśliwską.Chciano mnie pozbawić uprawnień.Sprawa była trudna ponieważ prowadzący sędzia nie był przygotowany z ustawy łowieckiej,statutu PZŁ a regulamin polowań nie był mu znany. Zadawał idiotyczne pytania a na mnie patrzył jak ekolog.Świadkowi myśliwej zadał pytanie; czy nie szkoda jej strzelać do zwierzątek.Nie rozumiał pojęć myslwskich i nie pozwolił mecenasowi ich wyjaśnić.Uniemożliwiał obronę.Mimo wielkiej aktywności mego obrońcy sprawę przegrałem w sądzie rejonowym,.Mecenas napisał świetną apelację( nie tylko ja tak oceniłem) i wygłosił mowę . Sąd Okręgowy w Białymstoku uniewinnił mnie.! Polecam mecenasa każdemu kto wpadnie w tarapaty.Jest kontaktowy,Ma duże doświadczenie jako myśkiwy i wieloletni działacz PZŁ. Zna realia myśliwskie. Polecam!!!.

 

 

Użytkownik niezalogowany
17.03.2014

ZDECYDOWANIE POLECAM USŁUGI KANCELARII MECENASA RYSZARDA CZWORONOGA. WSZYSTKO ZACZĘŁO SIĘ W OKRESIE ŚWIĄTECZNYM MIĘDZY 24.12.2013 A 01.2014. MECENAS PO GODZINACH W OKRESIE ŚWIĄTECZNYM ODEBRAŁ TELEFON I ZAPOZNAŁ SIĘ ZE SPRAWĄ. APELACJA ZOSTAŁA NAPISANA BŁYSKAWICZNIE A CO NAJWAŻNIEJSZE RZECZOWO ! POLECAM WSZYSTKIM KTÓRZY SZUKAJĄ PEŁNEGO PROFESJONALIZMU PODEJŚCIA DO KLIENTA. CO WARTE PODKREŚLENIA CENA BYŁA 3 RAZY NIŻSZA NIŻ U KONKURENCJI KILKASET METRÓW DALEJ.

 

 

Robert
28.02.2014

Mecenas Ryszard Czwarnog jest adwokatem godnym polecenia. Prowadził moją sprawę z zakresu spraw rodzinnych. Mecenas jest profesjonalistą, rzetelnie przyłożył się do swojej pracy. Ponadto docenić należy także fakt, że można łatwo nawiązać z nim kontakt, w razie wątpliwości czy pytań zawsze służy pomocą. Robert

 

 

Paweł Szymański

Bardzo zaangażowany w prowadzone sprawy adwokat, który zawsze znajdzie czas na rozmowę i doradztwo. W mojej ocenie pełen profesjonalizm. Polecam

 

 

IRENKA RASTEŃSKA

Człowiek renesansu profesjonalista w każdy calu ciepły serdeczny

 

 

M

Bardzo dobry mecenas. Polecam

 

 

Piotr Rozenek

Żona moja jest powszechnie znana w mieście Ł. Gdy złożyła pozew o rozwód ogarneło mnie przerażenie. Nie jestem typem wojownika.Boję się publicznych wystąpień,zwłaszcza,że jej pełnomocnikiem był radca prawny, którego wcześniej zatrudniałem u siebie prowadząc działalność gospodarczą wraz z teściem i szwagrem.Siła złego na jednego. Żona i jej pełnomocnik zapowiedzieli że mnie zniszczą, zwłaszcza pozbawiając mnie majątku. Sprawa odbyła się w Lublinie. Skończyła się dla mnie pełnym sukcesem dzięki doświadczeniu merytoryczności mecenasa.Polecam mecenasa z całą odpowiedzialnością osobom przerażonym i bezradnym.Mecenas potrafi rozmawiać z klientem. Polecam.

 

 

Konrad Moreń

Mecenas o olbrzymim zaangażowaniu i doświadczeniu, świetnie poruszający się w gąszczu wciąż zmienianych przepisów czego przykładem moja sprawa-zakończona wygraną-a nie znam zbyt wielu którym udało się pokonać ZUS. w porównaniu ze złożonością sprawy i koniecznością bycia na sali sadowej kilkanaście razy wynagrodzenie Pana Czwarnoga mogę uznać za nie wygórowane. Najważniejszym jest jednak osobiste zaangażowanie, informowanie klienta( w tym przypadku mojej osoby) o postępach sprawy, ewentualnych trudnościach i sposobach ich rozwiązania. Jestem pod wrażeniem osobowości Pana Ryszarda Czwarnoga. Jeszcze raz SERDECZNIE DZIĘKUJĘ.

 

 

M.Krasowski

Adwokat z ogromnym doświadczeniem niesamowitym wyczuciem i działający błyskawicznie.Potrafi prawidłowo ocenić sytuacje i natychmiastowo podjąć odpowiednie działanie. Szczerze polecamusługi Pana Adwokata Ryszarda Czwarnoga.

 

 

Marta

Gorąco polecam tą kancelarię. Pan Mecenas jest osobą bardzo ciepłą, życzliwą, rzetelną i z poczuciem humoru. Umie słuchać klienta i zrozumiałym językiem tłumaczy trudne prawnicze zagadnienia. Wkłada całe serce i wiedzę w prowadzoną sprawę, aby zakończyć ją sukcesem. W trakcie sprawy umie swoim stoickim spokojem, humorem oraz uśmiechem rozładować stres i niepotrzebne emocje. Z całego serca dziękuję Panu i Pańskim pracownikom za ogromne zaangażowanie i wsparcie, które okazaliście mi podczas tego trudnego okresu w moim życiu oraz za korzystny wynik sprawy.

 

 

Edward Guzniczak

Dziękuję panu mecenasowi Ryszardowi Czwarnogowi za wielkie zaangażowanie w prowadzenie mojej sprawy i doprowadzenie jej do pomyślnego finału, mimo dużego jej skomplikowania. Zaznaczam że postępowanie wymagało wielokrotnego występowania przed Sądem. Mogę polecić pana mecenasa, jako rzetelnego i uczciwego prawnika, dla którego interes klienta jest najważniejszy, a nie tylko honorarium. Jeszcze raz serdecznie dziękuję. Pozdrawiam wszystkich pracowników kancelarii. Edward Guźniczak.

 

 

Teresa Choińska

Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku.Adwokat o ogromnym zaangażowaniu i indywidualnym podejściu dla klienta. Bardzo rzeczowy. Profesjonalny w każdym calu. Wygrał sprawę mojego brata która praktycznie była nie do wygrania. Panie Mecenasie dziękujemy.

 

 

Andrzej Barczak

Panie Mecenasie

Dziękuję. Pełen profesjonalizm i wielkie zaangażowanie. Adwokat w 100% skuteczny.
Znakomity mecenas. Polecam

 

 

Leszek Skup

POLECAM PANA MECENASA W 100% I BARDZO DZIĘKUJE

Jest bardzo solidny, zaangażowany i skuteczny. Jestem zadowolony. Pan Mecenas Czwarnog w sądzie apelacyjnym obronił korzystny dla mnie wyrok, który uzyskał przed sądem okręgowym w Siedlcach. ZUS zabrał mi rentę, a teraz dzięki Panu Czwarnogowi została mi przywrócona. ZUS musi mi wypłacić zaległości i wyrównanie wstecz. Jest to kilkanaście tyś. zł.

 

 

Janina i Andrzej Czarnoccy

Korzystaliśmy z usług mecenasa. Bardzo konkretny i rzetelny człowiek. Bardzo polecamy.

Janina i Andrzej Czarnoccy

 

 

Mirosław Ratyński

Adwokat o ogromnym zaangażowaniu. Bardzo rzeczowy, analizuje każdy drobny szczegół. Swoją charyzmą obalił bezpodstawne opinnie biegłych i prokuratury. Profesjonalny w każdym calu.Wykonał bardzo dobrą robotę. Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Polecam i pozdrawiam. Wielki szacunek dla sądu w Sokołowie !

 

 

Renata Anna Roszkowska

Znakomity mecenas ..walczy jak lew

 

 

Ewelina Chechłowska

Jest to Adwokat z klasą, który angażuje się w sprawy kierując się dobrem klienta. Do każdej sprawy świetnie przygotowany! Służy pomocą i profesjonalnym doradztwem w każdej dziedzinie.Jest wymagający i konsekwentny co w tej branży jest dla klienta cenne. Nie lekceważy klienta, znajduje czas na urlopie, w dni świąteczne, co jest ważne ponieważ nie zostawia klienta z problemem samego. Z czystym sumieniem POLECAM Pana Ryszarda gdyż ja się na nim NIGDY nie zawiodłam!!!!!

 

 

Joanna Bobryk

Pełen profesjonalizm!

 

 

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.